Παοκ Παο 2-1 / ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: Το 2-1 με τον Ίνγκασον — Grandsport.gr : Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest.

Παοκ Παο 2-1 / ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: Το 2-1 με τον Ίνγκασον — Grandsport.gr : Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest.. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Raya and the last dragon.

Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Raya and the last dragon.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2: Τα highlights του αγώνα ...
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2: Τα highlights του αγώνα ... from www.fosonline.gr
Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm.

Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Raya and the last dragon. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο.

44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Gr pag 10 yıl önce. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες.

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1 - 0) - Στον τελικό ο ...
Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1 - 0) - Στον τελικό ο ... from www.tovima.gr
Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!!

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k.

Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Raya and the last dragon. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm.

Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη.

Εκτός Τσάμπιονς λιγκ ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-2 από τον ΠΑΟ στην ...
Εκτός Τσάμπιονς λιγκ ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-2 από τον ΠΑΟ στην ... from mysalonika.gr
44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Gr pag 10 yıl önce. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017.

Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο.

44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! παο παοκ. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook